Centrale verwarming stuk in Enschede?

Werkt uw verwarming niet meer? Is er sprake van een storing in de ketel, of is er lekkage? Onze vakmannen begrijpen als geen ander hoe vervelend een kapotte centrale verwarming is. Vooral in de wintermaanden kan dit uw woongenot aanzienlijk beperken. Niemand zit immers graag in de kou!

Heeft u te maken met een defecte centrale verwarming? Laat deze dan zo snel mogelijk herstellen door een vakman van ons installatiebedrijf in Enschede. Wij bieden u een 24-uurs CV service en zijn snel ter plaatse bij problemen met uw verwarming. Dag en nacht, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! Onze vakmannen repareren uw verwarming deskundig. We hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad, waardoor we het probleem meteen voor u kunnen verhelpen. Voor problemen met uw centrale verwarming kunt u altijd bij ons terecht!

Duurzame centrale verwarming

Tegenwoordig houden steeds meer huishoudens zich bezig met duurzaam verwarmen. Dit is logisch want er zijn verschillende voordelen verbonden aan duurzame verwarming:

  • Er komen minder schadelijke stoffen vrij
  • Bijdrage aan de productie van duurzame energie
  • Beter milieu
  • Lagere energierekening
  • Zelf energie opwekken en terugleveren

Effectief omgaan met energie is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U bespaart immers aanzienlijk op uw stookkosten! Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment duurzame ketels van diverse merken en prijsklassen. Wij kunnen u voorzien van een advies en houden rekening met uw budget.

Kiest u ook voor duurzame centrale verwarming? In Enschede en in de omgeving van Enschede zijn wij uw vakman op dit gebied. Vraag vandaag  nog naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, we informeren u graag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, of kiezen voor het invullen van het formulier op de contactpagina. Eén van onze medewerkers laat dan zo spoedig mogelijk iets aan u horen. We zijn u graag van dienst!